Have/park maskiner

Hos Skovgaard Maskinservice ApS reparerer og servicerer vi alle mærker og modeller inden for havemaskiner. Vi har det rigtige værktøj til at reparere og servicere havemaskiner efter producentens anvisninger, hvilket giver det bedste resultat for din maskine.
Vi har med vores servicevogne og trailere også mulighed for at hente og levere eller reparere direkte hos dig.

Vi forhandler: Toro, Hustler, Stiga og Echo

Have/park maskiner

Toro er et stort amerikansk havemaskine firma. De arbejder med stort set alle maskiner inden for græsslåning 50-430cm. Det er professionelle kvalitetsmaskiner, hvilket også afspejles i prisen.

Have/park maskiner

Hustler er endnu et stort amerikansk havemaskine firma. De er specialiseret i Zoro turn maskiner af meget høj kvalitet. Det er en hurtig og effektiv maskine. Den har herudover ingen venderadius og kan derfor dreje rundt om sin egen akse.

Have/park maskiner

Stiga er et meget kendt mærke fra sverige som producerer alt inden for motoriserede maskiner til haven. De fremstiller maskiner på både 220v el, batteri og med benzinmotor. Stigas program indeholder maskiner til alle, fra den lille hobby bruger(dig som gerne vil have en god solid maskine til haven) og til den store professionelle bruger(dig som i firmamæssig regi har brug for en pålidelig maskine).
Stiga skal især fremhæves for deres sortiment af robotplæneklippere til alle størrelser græsarealer.

Vi forhandler miljø benzin og diesel fra aspen.